DOLAR 34,2658 0.31%
EURO 37,8535 0.15%
ALTIN 2.923,890,29
BITCOIN 20840800.1421%
İstanbul
24°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • Menü
X
Anime izlemeye başlamayı düşünenler için 10 anime tavsiyesi

Anime izlemeye başlamayı düşünenler için 10 anime tavsiyesi

ABONE OL
Ocak 4, 2021 04:18
Anime izlemeye başlamayı düşünenler için 10 anime tavsiyesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

1 – One-Punch Man

One-Punch Man, One takma adlı manga çizerinin oluşturduğu ve 2009’un başlarında kendi web sitesinde yayımladığı bir Japon süper kahraman parodisidir. Bu seri daha sonralarda viral hale gelmiş ve Haziran 2012’ye kadar olan sürede websitesi 7.9 milyondan fazla tıklanmıştır.

2 – Naruto

Naruto, Japon manga sanatçısı Masaşi Kişimoto tarafından yazılan ve çizilen, sonradan animeye de uyarlanmış bir manga serisidir. Diğer insanlar tarafından kabul görmek isteyen genç ninja Naruto Uzumaki’nin maceralarını anlatır.

3 – Attack on Titan (Titan’a Saldırı)

Attack on Titan, Hajime Isayama tarafından aynı adlı mangadan uyarlanan bir Japon karanlık fantastik anime televizyon dizisidir.

4 – Cowboy Bebop

Sunrise tarafından yapılmış bir anime serisidir. Yönetmenliğini Şiniçiro Watanabe yaptı ve Keiko Nobumoto senaryosunu yazdı. 26 bölümden oluşmaktadır ve bir de uzun-metrajlı bir filmi vardır. 2071 yılında, uzay gemileri Bebop’ta seyahat eden bir grup ödül avcısının maceralarını anlatır.

5 – Dragon Ball

Akira Toriyama tarafından 1984 yılında yaratılan Japonya kökenli bir medya frenchise’ıdır. Frenchise’ın temelini, Toriyama tarafından yazılıp çizilen manga oluşturur. Toriyama, Dragon Ball’u oluştururken Batı’ya Yolculuk isimli Çin romanından ilham almıştır. Dragon Ball, Son Goku’nun maceralarını konu alır.

6 – Pokémon

https://youtu.be/J_bjYRCwdxg

Pokémon, tam adıyla Pocket Monsters, video oyunu Pokémon’u konu alan ve ödül kazanmış bir anime serisi. Orijinali Satoshi Tajiri’nin 1996 yılında oluşturduğu bir video oyunudur. Orijinal çıkışı video oyunu olmasına rağmen kart oyunu, manga gibi dallara uzanan bir animedir.

7 – One Piece

One Piece, Eiichiro Oda’nın aynı adlı manga serisine dayanan bir Japon anime televizyon dizisidir. Animede, Şeytan meyvesi yedikten sonra vücudu kauçuk özelliğe sahip olan Maymun D. Luffy’nin maceraları anlatılıyor.

8 – Sword Art Online

Sword Art Online, Japonca yayınlanan ve Reki Kawahara tarafından yazılan ve abec tarafından görselleştirilen bir seri hikâyenin ismidir. Hikâye yakın gelecekte geçmekte olup sanal gerçeklik ve MMORPG konularına odaklanmaktadır.

9 – Yuri On Ice

Serinin hikâyesi, buz pateni Gran Prix finalinde tüm büyük umutlarla çıkan ancak ezici bir şekilde mağlup edilen Japon artistik patenci Yuri Katsuki’nin etrafında dönmektedir. Kyushu’daki evine dönen Yuri, bir tarafdan buz patenininden emekli olmak, diğer bir taraftanda devam etmek istediğini hissetmektedir. Bu karışık duygular içerisinde dönüp dururken, kendisini ailesinin evine kapatır. Aniden, arka arkaya beş kere dünya şampiyonu olan Rus buz patencisi Viktor Nikiforov, yanında kendisinden kıdemli olanları dahil yenmiş genç bir Rus artistik patenci olan Yuri Plisetski ile birlikte önünde belirir. Viktor, Yuri ve Yuri ile birlikte şimdiye kadar görülmemiş Gran Prix serisi üzerinde mücadele etmeyi kabul ederler.

10 – My Hero Academia

Kōhei Horikoshi’nin My Hero Academia adlı mangasına dayanan bir 2018 Japon anime süper kahraman filmidir. Anime dizisinin ikinci ve üçüncü sezonları arasında geçen filmin yönetmenliğini Kenji Nagasaki, yapımcılığını ise Bones üstlendi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ