DOLAR 34,2511 0.31%
EURO 37,8171 0.11%
ALTIN 2.928,150,44
BITCOIN 20972720.24449%
İstanbul
22°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • Menü
X
Lawson, okulların kapatılmasından sonra günlük bakım merkezlerine onigiri bağışlıyor
  • Japonya Postası
  • Güncel
  • Lawson, okulların kapatılmasından sonra günlük bakım merkezlerine onigiri bağışlıyor

Lawson, okulların kapatılmasından sonra günlük bakım merkezlerine onigiri bağışlıyor

ABONE OL
Mart 4, 2020 11:44
Lawson, okulların kapatılmasından sonra günlük bakım merkezlerine onigiri bağışlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Salı günü Japonya’daki çoğu okul Coronavirus’ün yayılma riskine karşı önlem olarak geçici bir süreyle kapandıklarını bildirdi. Artık sabah dersleri olmadığı için çocuklarına bakabilmek adına özellikle çalışan aileler çocuklarını günlük bakım merkezlerine bırakmaya başladı. Normalde okuldan sonra açık olan bu merkezler gün içinde de hizmet vermeye başlayarak çocukları kabul ediyor.

Çocuklar için ayrılan yemeğin yeterliliği hakkında endişelerin giderilmesi için Japon marketler zinciri olan Lawson, günlük bakım merkezlerine önümüzdeki 3 hafta içinde 10,000’er partiler halinde olmak üzere toplam 30,000 onigiri (pirinç topu) bağışlayacaklarını bildirdiler.

Lawson basın bültenine göre market onigirilerinin içinde mayonezli tuna, taneli torik, somon ve kelp dolgulu çeşitleri olacak. Onigiriler 200’lü paketlerde veya her çocuğa 2’şer adet düşecek şekilde ayarlanacak. Paketler ilk sipariş verene öncelikli olarak gönderilecek ve gönderilme süresi boyunca siparişler tekrardan düzenlenebilecek.

Siparişler çarşamba günleri önümüzdeki 3 hafta boyunca haftalık olarak verilebilir. Daha fazla bilgi için lütfen Lawson’ın internet sitesini ziyaret edin.

Kaynak: JapanToday
Çeviri: Ezgi Benli

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ