DOLAR 34,2392 0.26%
EURO 37,8091 0.05%
ALTIN 2.933,460,62
BITCOIN 2093637-0.0434%
İstanbul
22°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • Menü
X
Netflix, “One Piece” serisinin yayınlanmasına yardım edecek

Netflix, “One Piece” serisinin yayınlanmasına yardım edecek

ABONE OL
Şubat 6, 2020 15:30
Netflix, “One Piece” serisinin yayınlanmasına yardım edecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Popüler One Piece manga serisinin live-action uyarlamasının yalnızca Amerikan yayın devi Netflix’te yayınlanacağı duyruldu.

One Piece’in yayıncısı Shueisha Inc. ve ünlü televizyon dizisi Prison Break’in yapımcısı Marty Adelstein’ın Tomorrow Studios’u 2017’nin yazında, manganın Hollywood uyarlaması duyulduğundan beri bunun üzerinde çalışıyorlar. Netflix Inc. bu iki şirketle elele verdi. Netflix’in de katılımıyla 10 bölümlük dizinin yapımının hızlanması bekleniyor.

Dizinin senaryosu, Marvel’ın Netflix çalışmalarıyla ünlü Matt Owens’ın sorumluluğunda. “Lost” dizisiyle tanınan Steven Maeda’nın da, dizinin idari yapımcıları grubuna dahil olacağı duyruldu.

One Piece’in yapımcısı Eiichiro Oda da dizinin idari yapımcılarından biri. Internet üzerinden yayınladığı bir mesajinda fanlarına şöyle yazdı: “2017’de bir duyuru yaptık fakat bu tarz işler çeşitli sebeplerden dolayı zaman alıyor. Hazırlıklar ekranlar ardında yavaş ilerliyor.
Görünen o ki bugün dünyanın en iyi yayın servisi olan Netflix’in de bize muazzam desteğini sunacağını söylememe izin var. Bu çok güven verici. Lütfen biraz daha bekleyin ve biz bu 10 bölümde ne kadar ilerleme kaydedildiğini ve oyuncu kadrosunu söyleyene kadar bizi takip etmeye devam edin.”

Kaynak: Mainichi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ