DOLAR 34,2581 0.33%
EURO 37,8016 0.06%
ALTIN 2.928,700,45
BITCOIN 21083702.00616%
İstanbul
21°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • Menü
X
Coca – Cola Japonya’nın yeni çilekli kolası iyi mi ?

Coca – Cola Japonya’nın yeni çilekli kolası iyi mi ?

ABONE OL
Ocak 29, 2020 06:29
Coca – Cola Japonya’nın yeni çilekli kolası iyi mi ?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geç olsun güç olmasın derler. Böylece aceleyle mahalledeki markete uğrayarak 140 Yen (yaklaşık 7,64 TL) vererek bir şişe aldık. Japonya’ya özel içecek olan ilk çilek aromalı kolası, firmanın orijinal lezzetini düzenli tüketmeyen genç kadınlara yönelik tasarlandı. Buna uygun olarak da büyük sevimli pembe bir ambalajla tüketime sunuldu. Bu görüntüsü ve kapağın çevrilme sesiyle gelen tanıdık fışırtısını duyduktan sonra aniden gelen Coca – Cola Çilek’in kokusu dikkatimizi çekti.

Bir anlığına koku bize kirazlı kolayı anımsattı fakat derinlerde belirgin bir çilek aroması bulunuyor. Çilek meyvesinin kokusundan ziyade çilekli şeker kokusuna daha yakın fakat yine de cazip bir aromaya sahip.

Cam bardağa doldurduğumuzda alışık olduğumuz koyu kahve rengiyle karşılaştık. Tatmadan önce elinizdekinin farklı bir içecek olduğunu anlamanız için aldığınız tek ipucu, yeni kokusu.

Sıvı, ağzınızdaki tat tomurcuklarına ulaştığında sadece yarım saniye kadar kirazlı kola içtiğinizi düşünebilirsiniz. Bu fikir beyninizde tam olarak şekillenmeden, damağınızdaki tatlı – ekşi aroma birleşimi aklınıza birden çileği getiriyor. Coca – Cola Çilek’in kuvvetli kokusu olmasına rağmen şurup veya tatlandırıcı bulunmuyor ve temel kola aroması, eklenen çilek aroması ile boğulmuyor.

Sonuç olarak Coca – Cola Çilek ile ilgili en güzel şey yasal, eğlenceli ve yumuşak bir içecek olmasıdır. Rakip firma olan Pepsi Japonya’nın sıra dışı fikirlerinin aksine (Pepsi Ghost, Pepsi Shiso gibi) Coca – Cola Çilek’i garip bir deneyim yaşamak ya da sadece bir kere denemek için değil, susadığınız zaman içebileceğiniz ferahlatıcı bir içecek olarak öneririz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ