DOLAR 34,2411 0.28%
EURO 37,8262 0.1%
ALTIN 2.929,930,49
BITCOIN 2091547-0.24073%
İstanbul
24°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • Menü
X
Osaka’da odalardan kedileri izleyebileceğiniz oteller açıldı

Osaka’da odalardan kedileri izleyebileceğiniz oteller açıldı

ABONE OL
Şubat 5, 2020 18:30
Osaka’da odalardan kedileri izleyebileceğiniz oteller açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yani… yoksa kediler mi sizi izliyor?

Aralığın ortasında açılmış, Neko Hatago dört bacaklı tüylü huzuru arayışında hayvan seven insanları ağırlıyor. Otel, geleneksel ahşap ekipmanları, tatami paspasları ve bir gökkuşağı Fuji dağı duvar resminin önemli bir planda olduğu bir ryokan estetiğine sahip. Birçok otel, odalarda ayrı paylaşımlı banyo ile bir veya iki kişi için ayrı ranzalardan oluşan otelleri tercih eder.

Her oda, kedi oyun alanına bakılan bir gözlem penceresine sahiptir. Kapılar stratejik olarak yerleştirilmiştir bu yüzden kedileri sadece diğer konuklarla göz teması kurmadan izleyebilirsiniz. Otel sahipleri sizi sessizce gözlemlemeniz ya da radyo kontrollü oyuncaklarla kedilerle oynamanız için bekliyor.

454,18₺ ve 614,50₺ arasında değişen konaklama fiyatıyla, kedilerle daha samimi bir deneyim için Kedi Kafe’de düzenli olarak açılış ya da kapanış saatlerinden önce iki saatlik oturum hakkı da içeriyor. Eğer belirli bir kediciği severseniz, iyi haber! Kedilerin hepsinde evlat edinebilme mevcut.

Domuz, kirpi veya köpeklerle takılmayı mı tercih ediyorsunuz? Tokyo’da kafelerde hayvan sıkıntısı yoktur. Ya da eğer siz yatakta iyi bir okuma ile uykuya dalmayı tercih ediyorsanız, Tokyo’nun en iyi kütüphane otelleri burada.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ